Bouwkundig inspecteur 40 uur/week
Kantoorhoudend: Alkmaar
Werkgebied: Randstad

Wat maakt jou werk uitdagend?

Het werk is veelzijdig door afwisselend te inspecteren op locatie en uit te werken op kantoor. De inspecties omvatten schade-inventarisaties en vaststellen van de onderhoudsbehoefte van woningen, gebouwen en kunstwerken.

Je maakt in teamverband plannen voor herstel, planmatig onderhoud en verbetering van bouwkundige constructies, onder andere van beton, metselwerk, hout en daken.

Je stelt rapporten en kostenramingen op en voert licht AutoCad-tekenwerk uit. Verder ondersteun je collega’s bij regievoering over bouwkundige geschillenprocedures.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je gaat veel op pad met collega’s en wordt in de praktijk opgeleid om zelfstandig te werken. Je maakt onderdeel uit van een team van techneuten, elk met hun eigen specialisme.

Je reist zelfstandig (of met een collega) met de auto naar de projecten of objecten. Je voert inventarisaties, inspecties en onderzoek uit en gebruikt daarbij diverse meetapparatuur. Op kantoor werk je de resultaten digitaal uit in rapporten en verslagen. Hiervoor gebruik je gestandaardiseerde documenten en gangbare software.

Wie zijn je teamgenoten?

Je team bestaat uit enthousiaste MBO en HBO opgeleide techneuten met veel ervaring in het vakgebied van onderzoek en advisering. Ze staan klaar om je te begeleiden en op te leiden tot specialist.

Wie is Bouw Advies Centrum

Het Bouw Advies Centrum is gevestigd in Alkmaar. We zijn een specialistisch adviesbureau op het gebied van bouwkundig onderhoud en schade-expertise. Neutraliteit, deskundigheid en klantgerichtheid zijn onze sleutelbegrippen.

Ons team levert maatwerk op het gebied van woningen, gebouwen en kunstwerken. Tot onze opdrachtgevers behoren woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, bouw- en onderhoudsbedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen in Nederland.

Wat bieden we jou?

Een boeiende en afwisselende functie in een prettige werksfeer.
Een goed salaris.
Een auto van de zaak en smartphone.
Gunstige arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding Bouwkunde en bent in bezit van het rijbewijs B. Je woont in Noord Holland, onder de lijn Alkmaar-Hoorn. Je hebt minimaal enige vaardigheid met AutoCad. Dit zijn vereisten om in aanmerking te komen voor een vervolggesprek.

Je bent gemotiveerd om in teamverband en zelfstandig te werken. Je hebt technisch inzicht, bent leergierig en inventief. Nauwkeurigheid en flexibiliteit horen bij jouw karakter. Ervaring is niet vereist.

Solliciteren?

Voel je ervoor om bij ons te komen werken dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV via email: info@bouwadviescentrum.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel von Balluseck, telefoon 072 562 74 51.