Professioneel advieswerk..

U kunt onze experts inschakelen voor onafhankelijk advies en praktische begeleiding. Zij benoemen gebreken en oorzaken, geven inzicht in de gevolgen en adviseren oplossingen op de volgende gebieden:

Onderzoek en expertise

Het Bouw Advies Centrum onderzoekt representatief, neutraal en transparant. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse moderne meettechnieken. Het doel van onderzoek is om de staat van onderhoud en/of oorzaken van schade vast te stellen. De rapportages zijn geschikt voor de communicatie tussen opdrachtgevers en uitvoerende partijen maar ook als technische onderlegger bij een geschil.

lees meer >>

 

Projectvoorbereiding

Het voorbereiden en begeleiden van bouwkundige werkzaamheden vraagt om tijd en kennis. Bij het Bouw Advies Centrum kunt u op projectbasis experts inhuren die zowel de tijd als de kennis hebben om het herstel, onderhoud en eventuele verbeteringen in uw project voor te bereiden. Er is oog voor samenhangende activiteiten, efficiënt materiaalgebruik en kosten.

lees verder >>

 

Uitvoeringsbegeleiding

De kwaliteit van het gerede product wordt voor het grootste deel bepaald in de realisatiefase. Goede instructies bij de start van het werk dragen bij aan duidelijkheid voor alle betrokkenen, goed zicht op meer- en minderwerk en een uitvoering volgens planning. Door periodieke controles en een beoordeling van het gerede werk kan tijdig worden bijgestuurd en wordt pas opgeleverd als de afgesproken kwaliteit is gerealiseerd.

lees verder >>

 

Wilt u overleggen over de mogelijkheden, heeft u een vraag of ontvangt u graag een offerte?

Neem vrijblijvend contact op met het Verf Advies Centrum.

 

Ga naar contactgegevens >>

Of bel 072 562 74 51

Verf Advies Centrum

Ook bij onze zusterorganisatie, het Verf Advies Centrum kunt u terecht voor deskundig onderzoek en onafhankelijk advies. Denk daarbij aan onderwerpen als:

  • Opzetten en implementeren van prestatiegericht samenwerken
  • Inkoop- en leveranciersmanagement
  • Inventariseren, inspecteren en keuren van schilderwerk
  • Beglazing
  • Ondergrondherstel ten behoeve van schilderwerk

Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen met het Verf Advies Centrum.

Ga naar contactgegevens >>

Of bel 072 561 37 27

verfadviescentrum.nl